Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Natuur en Dier Premium Adult (geperst) 4 kg

  • Natuur en Dier Premium Adult (geperst) 4 kg
9,95

| Natuur en Dier | 100% | Geperste | Brok | Hond |Volledig hondenvoer voor volwassen honden.
Natuur en Dier Premium heeft EEN UITSTEKENDE SMAKELIJKHEID door het gebruiken van een unieke mengeling van oliën en vetten.
Heeft EEN TANDVERZORGEND EFFECT. De vorm van de brokken verhindert de opbouw van tandplak en tandsteen daar de brokken tijdens het kauwen de tanden reinigen.

Onze brok is rijk aan: hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten. Door het gebruiken van hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, verloopt de VERTERING GEMAKKELIJK en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd, wat resulteert in een LAGE MESTHOEVEELHEID.

Door het toevoegen van ZALMMEEL en ZALMOLIE wordt een ideale verhouding omega 3 - omega 6 - vetzuren bekomen wat zorgt voor een GEZONDE HUID en een GLANZENDE VACHT.


Natuur en Dier Premium bevat tevens INULINE (FOS): een natuurlijk prebioticum. Inuline heeft een POSITIEVE INVLOED OP DE DARMFLORA.
Door het toevoegen van YUCCA - EXTRACTEN VERMINDERT DE ONAANGENAME FAECES GEUR.

De SPORENELEMENTEN IN CHELAATVORM zorgen voor een OPTIMALE OPNAME DOOR HET LICHAAM VAN DE MINERALEN en voor een VERSTERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM.

Deze brok is rijk aan NATUURLIJKE ANTI-OXIDANTEN. Door het vangen van de vrije radicalen door de anti-oxidanten, wordt LICHAAMSVEROUDERING TEGENGEGAAN. De natuurlijke anti-oxidanten zijn afkomstig van vitamine E en maisvezel.De Natuur en Dier Premium brok is een op lage temperatuur geperste brok. Op deze manier blijven de voedingsstoffen beter behouden en verliezen met name vetten en eiwitten hun kwaliteit niet.

Deze licht verteerbare brokken bevatten alle benodigde bouwstoffen, voor onderhoud van een gezond lichaam, goed functionerende organen en de natuurlijke weerstand!

De hoge verteerbaarheidsgraad van de brokken zorgt ervoor dat het onnodig is om grote hoeveelheden te voeren, wat uiteraard ook weer direct een gunstig effect heeft op de hoeveelheid ontlasting!Samenstelling:

Ontsloten mais
Rund
Kip
Vet van gevogelte
Lijnzaad
Zalmolie
Inuline
Bietenvezels
Glucose en gist
FOS fructo-oligo-sacchariden
Omega 3 en 6 vetzuren
Mineralen en spoorelementen


Analytische bestanddelen (%)

Ruw eiwit 25.0%, Ruw vet 14.0%, Ruwe Celstof 2.0%, Ruwe As 7.5%, Calcium 1.4%, Fosfor 1.0%, Vocht 9.0%Voedingswaarde:

Vitamine A 25000 IE,
Vitamine D3 2000 IE,
Vitamine E (alfa-tocopherol acetaat) 125 mg,
E1 (IJzersulfaat monohydraat) 50.0 mg,
E2 (Calciumjodaat) 1.5 mg,
E4 (Koper) 5.0 mg,
E5 (Mangaan) 30.0 mg,
E6 (Zinksulfaatmonohydraat) 65.0 mg.


Natuur en Dier gebruikt de methode van koude persing. De kwaliteit van mineralen en vitaminen blijft onaangetast. Alle ingrediënten blijven volledig in tact en dragen bij aan de gezondheid van uw hond.

Koud geperste brokken zijn beter verteerbaar doordat ze in de maag uiteenvallen. Geperst hondenvoer ligt daardoor minder zwaar op de maag dan geëxtrudeerde (krokante) brokken die zich volzuigen met maagsappen. De kans op maagtorsies (maagkanteling) is hierdoor kleiner en is daardoor goed hondenvoer voor rassen die hiervoor gevoelig zijn. Onze brokken bevatten geen chemische-, geur-, kleur- en smaakstoffen. 20 kg


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code